avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Drepturi salariale castigate in instanta, Legea nr. ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Drepturi salariale castigate in instanta, Legea nr. 230/2011

Stie cineva ce act normativ detaliaza exact care sunt drepturile salariale care vor fi esalonate conform legii 230/2011 ?
In urma unui proces , pentru ca mi s-a refuzat participarea la un concurs, am castigat si am fost incadrata retroactiv pe postul respectiv.Unitatea trebuie sa imi dea diferente salariale si mi se spune ca numai esalonat, conform legii 230/2011.
E corect?

Alte discuții în legătură

Avansare in grad functionar. refuzul de a pune in practica rezultatul exemenului de promovare in gradul profesional. giv giv Sunt fuctionar public. In luna ianuarie anul curent am sustinut examen in cadrul unei directii de finante pentru avansarea in gradul profesional. Examenul a ... (vezi toată discuția)
Bugetarii care si-au recastigat postul in instanta isi primesc si ei salariile esalonat ? rrobyfm rrobyfm Buna seara. Sunt unul dintre bugetarii care si-au castigat postul ocupat anterior in instanta, irevocabil. V-as ruga sa-mi spuneti daca unitatea respectiva ar ... (vezi toată discuția)
Plata diferentelor salariale la profesori CDOINA CDOINA Se stie ca profesorii si-au castigat dreptul in instanta de a-si recupera diferentele salariale incepand cu anul 2008.Unii dintre ei au obtinut hotarare ... (vezi toată discuția)