avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata diferentelor salariale la profesori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata diferentelor salariale la profesori

Se stie ca profesorii si-au castigat dreptul in instanta de a-si recupera diferentele salariale incepand cu anul 2008.Unii dintre ei au obtinut hotarare judecatoreasca irevocabila in anul 2011 si plata diferentelor lor salariale se face conform "Legii 230/2011 pentru aprobarea OUG 71/2009 privind plata unor sume prevazute in titluri executorii avand ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar. Legea 230/2011 ".Alti profesori ai obtinut hotarare judecatoreasca irevocabila in anul 2012 si s-a emis o ordonanta de guvern in baza careia plata diferentelor salariale se face din cheltuieli de personal.Intrebarea mea este: nu exista o lege care sa precizeze procentual cum se dau aceste diferente?....Pentru ca legea 230/2011 nu se mai poate aplica aici.

Alte discuții în legătură

Hotãrâre investita cu titlu executoriu Ugrdv Ugrdv Am investit cu titlu executoriu hotărârea judecătorească prin care am câștigat diferențe la salariu de bază al funcției de profesor. Suma ... (vezi toată discuția)
Se mai poate solicita executare silita? arhontele arhontele In octombrie 2009 am obtinut sentinta definitiva pentru marirea salariilor cu 33 la suta...celebra lege cu 50 la suta pentru profesori...Pana in februarie ... (vezi toată discuția)
Plati hotarari judecatoresti pentru drepturi salariale mihteo mihteo Drepturile salariale castigate in instanta in anul 2011 de categorii de bugetari se platesc esalonat conform prevederilor OUG 71/2009 . Cum se achita ... (vezi toată discuția)