avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... medical- ctr determinat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

medical- ctr determinat

buna ziua,
ce se intampla cu un angajat care are contrac pe durata det pana pe 26 .01.2012 si el este in concediu medical?
nu se va continua activitate cu el.
daca imi aduce medical pana pe 31.01 pot sa-l platesc pana pe 26.01?
sau trebuie sa aduca medical pana pe 26.01?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 18:26, 13 Ianuarie 2012
Desi in normele de aplicare ale OUG158/2005,nu se reglementeaza acest aspect,eu cred ca se va proceda similar ca in cazul in care asiguratul in cm are 2 locuri de munca,adica,
primele doua exemplare originale ale certificatului de concediu medical se prezinta spre calcul dvs., iar la casa se prezinta cele doua exemplare in copii certificate de catre medicul prescriptor.
Pe copiile certificate se va inscrie «Conform cu originalul» si se va aplica stampila unitatii, parafa si semnatura medicului prescriptor, precum si, dupa caz, parafa si semnatura medicului sef de sectie, in cazul concediului medical acordat la externare pentru o perioada mai mare de 7 zile.
Pentru a va convinge insa ,este bine sa sunati chiar dvs. la casa de sanatate sa va interesati,probabil se va solicita si dovada de incetare a cim,respectiv decizia emisa in acest sens pt. a se putea justifica solicitarea platii de catre ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat cu 2 ore la 2 firme elkecri elkecri Buna ziua, Am urmatoarea problema: am o angajata cu 2 ore care este angajata si in invatamant cu contract de munca de 8 ore care este insarcinata si care de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Irmuresan Irmuresan Buna ziua am o situatie mai deosebita. Am primit un concediu medical pe luna aprilie din 17 pana in 30. Problema mea e ca in data de 27 aprilie i-a ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - cim cu durata determinata butterfly_1976 butterfly_1976 Buna ziua! 1. Cum se procedeaza cand un angajat intra in concediu medical cu cateva zile inainte de expirarea CIM cu durata determinata? Inteleg ca se va ... (vezi toată discuția)