avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Alimentatie publica in rulota
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Alimentatie publica in rulota

Buna seara! As dori si eu sa aflu daca o persoana fizica poata sa-si deschida o intreprindere individuala pentru a vinde kebab intr-o rulota amenajata in acest sens. Se da aviz favorabil si daca da in ce conditii, care sunt pasii de urmat?
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2012
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Deschidere rulota fast food marryna marryna as dori sa imi deschid o rulota fast food amplasata in incinta parcarii [EDITAT - incalca pct. 2.8. din Regulament]..spatiul este inchiriat de la proprietarul ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pentru intreprindere individuala nelu_63 nelu_63 Buna ziua, Ma aflu in stadiul initial pentru deschiderea unui mic fast food intr-o rulota comerciala. Imi este recomandata ca forma de lucru ... (vezi toată discuția)
Ajutor referitor la avize de functionare ioanabragaru ioanabragaru Buna ziua, as dori niste informatii referitoare la avizele necesare in cazul in care doresc deschiderea unei societati de comercializare produse alimentare. ... (vezi toată discuția)