avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... deschidere rulota fast food
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

deschidere rulota fast food

as dori sa imi deschid o rulota fast food amplasata in incinta parcarii [EDITAT - incalca pct. 2.8. din Regulament]..spatiul este inchiriat de la proprietarul complexului.rulota este complet echipata avand ca utilitati apa calda+rece,curent electric.m-ar interesa si pe mine sa aflu toti pasii care trebuie parcursi pentru a obtine toate avizele si autorizatiile necesare si ce taxe trebuiesc achitate pentru a le obtine.mentionez ca in conditiile in care rulota nu e dotata cu grup sanitar mi se vor acorda aceste autorizatii?ce fel se societate trebuie sa infiintez avand in vedere activitatea prestata in cadrul firmei respective?va multumesc mult si astept raspunsul dvs.
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 19:39, 11 Ianuarie 2013
Un PFA, cel mai simplu, iar daca doriti sa lucrati impreuna cu membri de familie, atunci o Intreprindere familiala. SRL-ul este prea laborios si costisitor.
Dupa registrul comertului, primaria de sector, iar faptul ca rulota nu are grup sanitar nu reprezinta un impediment pentru ca nu se cere...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot sa imi desfasor activitatea? iwilldoit iwilldoit Buna seara. Ma intereseaza unde anume (si cum) imi pot desfasura activitatea in Bucuresti ca un Pizza Van (pizzerie mobila incorporata intr-o ... (vezi toată discuția)
Ajutor referitor la avize de functionare ioanabragaru ioanabragaru Buna ziua, as dori niste informatii referitoare la avizele necesare in cazul in care doresc deschiderea unei societati de comercializare produse alimentare. ... (vezi toată discuția)
Autorizatie amplasare si functionare rulota Soican Soican Buna ziua Am o rulota ambulant de tip fast food, vreau sa merg cu ea la targuri, festivaluri etc. de ce autorizatii am nevoie? unde o pot parca pentru a ... (vezi toată discuția)