avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate pentru Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate pentru Intreprindere Individuala

Buna ziua,
Ma aflu in stadiul initial pentru deschiderea unui mic fast food intr-o rulota comerciala. Imi este recomandata ca forma de lucru Intreprindere Individuala.
As dori sa stiu , ce fel de contabilitate trebuie tinuta .
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: nelu_63 , utilizator 10:28, 26 Iunie 2010
Organizarea contabilitatii la PFA si II se face in partida simpla - registrul de incasari si plati, jurnal de vanzari/cumparari, registrul inventar (fara note contabile, balante si bilant).
Am inteles . Va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprinderea individuala neplatitoare de tva dutadaniela dutadaniela Ce documente contabile (registre, jurnale, etc) se tin si sunt obligatori in cazul unei Intreprinderi Individuale neplatitoare de TVA cu activitate principala ... (vezi toată discuția)
Costuri intreprindere individuala si avantaje aylinutza aylinutza care sunt costurile infiintarii unei intreprinderi individuale si ce avantaje are aceasta fata de un AF?eu si sotul vrem sa dechidem un magazin intr-un spatiu ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala naesebi naesebi Cate obiecte de activitate poate avea o I.I.? Multumesc! (vezi toată discuția)