avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

care sunt modalitatile unui contract:
se poate scris sau se poate face si in format electronic???
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 09:34, 13 Ianuarie 2012
Ma gandesc ca va referiti la contractul individual de munca, nu?:)
Art. 16. [forma contractului de munca]
(1) Contractul individual de munca se incheie in baza consimtamantului partilor, in forma scrisa, in limba romana. Obligatia de incheiere a contractului individual de munca in forma scrisa revine angajatorului. Forma scrisa este obligatorie pentru incheierea valabila a contractului
In ceea ce priveste formatul electronic, acesta este modul de transmitere a CIM catre ITM(incheierea/modificarea/incetarea)-Revisal
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2012
ela david, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca nesemnat ionelalexandru ionelalexandru Am preluat cu data de 01.09.2014, 17 agenti de paza de la o alta firma carora li s-a inregistrat contractul de munca la itm la data de 26.08.2014 on line prin ... (vezi toată discuția)
Revisal blugolf blugolf am primit ameda de 10.000 ron pt ca nu am avut semnat un contract de munca DETERMINAT pe o perioda de 3 luni, pe foie semnatura la angajare si la incetarea de ... (vezi toată discuția)