avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Persoana desemnata sa conduca activitatea de transport
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Persoana desemnata sa conduca activitatea de transport

Persoana desemnata sa conduca activitatea de transport poate fi pfa?
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2012
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: mayer , utilizator 10:55, 13 Ianuarie 2012
O prevedere expresa pe care legiuitorul o face in acest sens, este faptul ca persoana desemnata, trebuie sa fie angajatul operatorului de transport, numita prin decizie a acestuia pe baza atestatului de pe care il detine. Personal nu stiu daca se poate constitui o PFA cu un asemnea obiect de activitate, nu cred ca exista cod CAEN specific si oricum, trebuie sa existe relatia de angajare.
Daca va referiti la posibilitatea ca o persona desemnata, angajata al unui operator de transport sa fie si PFA, atunci raspunsul este da, insa nu cred ca asta ati vrut sa intrebati.
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2012
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare între pfa și firmă de taxi Siriuss Siriuss Bună ziua. Vreau să fac un contract de colaborare între mine, cu PFA, cod CAEN activitate de taxi, și o firmă pentru care să fiu șofer pe mașina ... (vezi toată discuția)
Persoana desemnata arr Alina Tabara Alina Tabara persoana desemnata A RR pentru conducerea activitatii de transport trebuie sa fie angajata unitatii cu norma intreaga(cu jumatate de norma) sau exista ... (vezi toată discuția)
Buna seara! care este forma legala de angajare a unui manager ... constandache loredana constandache loredana Buna seara! Care este forma legala de angajare a unui manager de transport din afara unitatii? Inteleg ca exista aceasta posibilitate. Ne intereseaza in ... (vezi toată discuția)