avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Vechime in munca pt inscriere curs de formare mediatori
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Vechime in munca pt inscriere curs de formare mediatori

Doresc sa ma inscriu la un curs de formare mediatori.
vechimea mea in munca este de 3 ani si 3 luni, insa in aceasta perioada am beneficiat si de CCI copilului de 2 ani.
Am vazut ca la inceputul lui 2012 a aparut o modificare a legislatiei, prin care se recunoaste ca vechime in specializare si aceasta perioada de 2 ani.
Intrebarea mea este dc pot sa ma inscriu acum la un curs de mediator sau tb sa mai lucrez efectiv inca 2 ani , pt a avea cei 3 ani de vechime min necesari inscrierii?
Va multumesc!
Formatorul va solicita adeverinta din care sa rezulte vechimea dvs. Atata timp cat rezulta din adeverinta ca aveti 3 ani vechime in munca, nu trebuie sa dati alte explicatii suplimentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi autorizare mediator geogeorge geogeorge buna ziua! as dori sa ma ajutati cu niste lamuriri referitoare la urmatoarea chestiune: doresc sa ma inscriu la un curs de mediator si as dori sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Curs mediator - pareri D-ele-A D-ele-A Buna ziua Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie, si anume despre cursurile de mediator luand in considerare pretul (destul de piparat) si durata (2 ... (vezi toată discuția)
Formatorii si evaluatorii sunt legal autorizati de catre consiliul de mediere? av_medy av_medy Buna ziua Impreuna vreau sa dezbatem un subiect foarte controversat privind autorizarea formatorilor si a evaluatorilor de catre Consiliul de medietre ,care ... (vezi toată discuția)