avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Buna ziua,
La inceputul lunii octombrie mi-a fost suspendat permisul din cauza unei neacordari de prioritate. Problema este ca nici pe dovada emisa si nici pe procesul verbal nu se precizeaza durata suspendarii. As putea in vreun fel ataca acest lucru printr-o contestatie?


Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 10:58, 22 Octombrie 2008
Da, dar vedeti daca mai sunteti in termen.
Termenul este de 15 zile?
OG 2/2001:

Art. 31. - (1) Împotriva procesului-verbal de constatare a contravenţiei şi de aplicare a sancţiunii se poate face plângere în termen de 15 zile de la data înmânării sau comunicării acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda cristitotora cristitotora Am primit o amenda administrativa . Unde pot depuna plangere : la judecatorie sau la sectia de politie care a emis procesul verbal (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala fleuresdelune fleuresdelune Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca se poate formula plangere contraventionala impotriva unui proces verbal de constatare a conditiilor igienico-sanitare in ... (vezi toată discuția)
Am fost amendat, mai are rost sa fac plangere contraventionala? dede_alex dede_alex buna seara, astazi mi-a fost retinut permisul pentru depasirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h. Nu stiu daca am avut viteza mentionata de politist, nu ... (vezi toată discuția)