avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... noua taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

noua taxa auto

Doresc sa cumpar un automobil din 1999 ce a fost adus anul trecut dim germania si inmatriculat in august 2011, conform noii taxe mai platesc taxa de inmatriculare?
Cel mai recent răspuns: sc_coron_srl , utilizator 07:41, 14 Ianuarie 2012
Nu trebuie achitata noua taxa de inmatriculare deoarece pentru automobilul in cauza a fost achitata o data taxa de inmatriculare.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto/ 2012 Dg_Marian Dg_Marian Buna ziua! Intentionez sa cumpar o masina care are prima inmatriculare in anul 1993, in Romania, actualul proprietar a cumparat-o in anul 2010, eu, platesc ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare automobil ce a fost deja inmatriculat in 2006 si 2011 T-Stefan T-Stefan Doresc sa achizitionez pe o societate comerciala un automobil de la o firma de leasing. (bun recuperat). Achizitia se face in baza unei facturi cu plata ... (vezi toată discuția)
Imatricularea vehculelor GILEAMIHAI GILEAMIHAI Doamnelor ,domnilor am cumparat un automobil adus din germania de catre un cetatean roman , cumparat de la autohaus AUTOMOBILE LENHARD ..., mai eu am cumparat ... (vezi toată discuția)