avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... imatricularea vehculelor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

imatricularea vehculelor

Doamnelor ,domnilor am cumparat un automobil adus din germania de catre un cetatean roman , cumparat de la autohaus AUTOMOBILE LENHARD ..., mai eu am cumparat de la el automobilul si la inmatriculare am probleme . La inmatricularea auto am depus toate actele taxa mediu tot ,platit nr negre si cind sa-mi dea nr am aflat cu stupoare ca mai trebuie un act din GERMANIA si purtat pe drumuri pe la cozi ,cind vad cite o coada undeva ma asez instinctiv sa nu o pierd si pe asta cine ma poate ajuta .E crestinesc faptul ca trebuie sa ne ajutam chiar si cu faptul asta ,nu stiu ce s-a intimplat ca nu mai sintem in ajutorul aproapelui nostru facem din tot bani .Poate stie cineva o solutie.
Cel mai recent răspuns: GILEAMIHAI , utilizator 12:37, 23 Februarie 2017
Domnilor a dat dzeu si am scapat de acest calvar si am inmatriculat masina in cauza si sper ca nimeni sa nu treaca prin asa ceva .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut pentru infractiune lauriancului lauriancului am circulat cu o masina inmatriculata in germania si am fost oprit de politie care mi-a spus ca nu e inmatriculata,mi-au luat nr.talonul,permis .....mai pot ... (vezi toată discuția)
Cine poate formula pretentii in numele firmei inchise? puzuzu puzuzu Buna ziua Urmaresc de mult timp cu mare drag Avocatnet.ro in incercarea de a-mi imbogati cunostintele legale, insa trebuie sa recunosc ca tocmai m-am lovit ... (vezi toată discuția)
Noua taxa de poluare!!!!!!!! alinel alinel am cumparat o masina adusa din Germania cu 2200 euro,este din1998,Opel Astra si aflu ca trebuie sa platesc 1412 euro taxa adica atat cat a costat ea in ... (vezi toată discuția)