avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul de odihna

Buna ziua,
sunt angajata la un SRL din aprilie 2011,in decembrie am fost anuntata ca trebuie sa-mi iau concediul si ca am dreptul la 25 zile. I-am anuntat ca il pastrez ptr ianuarie deoarece am sesiune la master .Acum ma anunta ca am dreptul doar la 21 zile,cum e legea si ce este de facut deoarece mai am din concediul pe anul trecut doar 7 zile , iar sesiunea dureaza doua saptamini,
multumesc
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 12:49, 13 Ianuarie 2012
este posibil sa fi avut un contract colectiv la nivel de societate care sa prevada ca pentru 2011 aveti mai multe zile de concediiu de odihna, decat este prezazut in codul muncii, sau in regulamentul intern, care banuiesc ca in anul 2012 nu mai sunt valabile, asa ca in 2012 va acorda concediul conform 21 zile.
..in aceasta situatie ce pot sa fac daca am nevoie de mai multe zile, pot cere zile de CO pe anul in curs,caci, de C studii , nici nu poate vorbi..
In acesta situatie puteti sa va luati concediu de odihna in avans pentru anul 2012, asta daca vi se aproba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co revenire concediu ELENA2009 ELENA2009 daca o persoana revine din cic in mai, care va fi concediul ei pe 2012? multumesc (vezi toată discuția)
Concediu de odihna adicris adicris Buna dimineata. Un salariat si-a efectuat toate zilele de concediu de odihna la care avea dreptul pentru anul 2012. In luna decembrie ar vrea sa isi mai cateva ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa terminarea ccc mariabokor mariabokor Buna ziua, as dori sa aflu raspuns la urmatoarea problema: Am revenit la serviciu pe data de 21 mai 2012, dupa 2 ani de suspendare a CIM in favoarea ... (vezi toată discuția)