avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

Buna dimineata. Un salariat si-a efectuat toate zilele de concediu de odihna la care avea dreptul pentru anul 2012. In luna decembrie ar vrea sa isi mai cateva zile libere. Intrebarea mea este daca acele zile pot fi efectuate din concediul pe anul 2013? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: IGHI , utilizator 06:53, 30 Noiembrie 2012
Nu-si poate lua in anul 2012 zile din concediul pe 2013
De ce nu-si poate lua? .. exista vreo interdictie legala in acest sens?
Cum legea nu specifica ca este interzisa acordarea unor drepturi de CO in avans, nu vad de ce nu i-ati acorda. Problema se pune in cazul incetarii c.i.m cand va trebuie sa ii retineti banii pe acele zile efectuate in avans.
Concediu de odihna se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic. ...
Daca este sa ne legam doar de un singur text de lege , as fi de acoird cu dvs .. insa este posibila si acordarea in avans a CO ..

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma va rog în legatura cu concediul de odihna... MARA MALINA MARA MALINA Lucrez in sanatate -bugetari... In data de 17.04. 2012 m-am intors din concediul de crestere a copilului de 2 ani si mi s-a spus acum ca nu am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Despre concediu best4ady best4ady daca am concediu de pe 23 decembrie 2011 pana pe 10 ianuarie 2012, cu cate zile am dreptul sa mi se prelungeasca acest concediu, avand in vedere ca acest ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se pot acorda banii pt. concediu de odihna neefectuat? rebeca macovei rebeca macovei In institutia noastra avem urmatoarea problema: O salariata nu si-a efectuat concediul de odihana pt. anul 2010 pana la aceasta data. Acum doreste sa efectueze ... (vezi toată discuția)