avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare salariu de la angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare salariu de la angajator

AM LUCRAT PINA LA 03.01.2012 LA O FIRMA TURCEASCA DE TRANSPORT PE TIR(EU SUNT SOFER PROFESIONIST) CIND MI-AM DEPUS DEMISIA.
LA ACEASTA DATA AM FACUT SI DECONTUL PENTRU ULTIMA CURSA EFECTUATA DAR ANGAJATORUL NU A VRUT (CU ABUZ DE PUTERE)SA-MI IA IN CALCUL KILOMETRII PARCURSI CI MAI PUTIN CU 140KM SI DE AICI A INCEPUT DISCUTIILE IN CONTRADICTORIU ANGAJATORUL MERGIND PINA LA A-MI INERZICE PARASIREA DOMICILIULUI FIRMEI SITUATIE IN CARE AM FOST OBLIGAT SA APELEZ 112 SI CU AJUTORUL POLITIEI AM PUTUT SA PLEC DIN SEDIU.
ASADAR NU MIS-A PLATIT ULTIMA CURSA EFECTUATA SI SALARIUL PE LUNA DEC.2011
CE POT SA FAC SA-MI RECUPEREZ DREPTURILE SALARIALE ?
DE ASEMENEA NU MI S-A ACORDAT CONCEDIUL DE ODIHNA PE PERIOADA LUCRATA LA FIRMA
MULTUMESC PENTRU RASPUNS ,ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: zpavel_alia , utilizator 14:28, 13 Ianuarie 2012
Actiune in instanta, la Tribunalul din localitatea unde aveti domiciliul. Actiunea este scutita de taxe de timbru. Optional sesizare la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare salariu olteanu dumitru olteanu dumitru Am lucrat la o firma ca sofer profesionist pe TIR curse RO-TR pina la data de 12.07.2012(incepind cu 04.04.2012).Pe aceasta perioada firma nu mi-a acordat ... (vezi toată discuția)
Ore neplatite DriverLaci DriverLaci In primul rind ANUL NOU FERICIT!!! Daca poate sa ne dea cineva un sfat?Suntem angajati la o firma ca soferi,in CIM este specificat 8ore/zi 40ore/saptamina ... (vezi toată discuția)
Soferi de tir tudorache_anca2000 tudorache_anca2000 cum se procedeaza in cazul unui sofer de tir la pontarea lui?pe cine am intrebat nu mi- a dat nici un raspuns clar sa imi zica de la un cap la altul cum se ... (vezi toată discuția)