Buna ziua,
Va deranjez cu o problema urgenta !!
Din partea bunicului meu,tata a mostenit o suprafata de 10.000m2,teren arabil,la succesiune au venit si nepotii lui,in numar de 3 persoane(acestia fiind nepotii tatalui meu)!! Suprafata totala fiind de 20.000m2,din care,jumatate(10.000m2),tata,iar cei 3 nepoti cealalta jumatate !!
Acum problema principala este,ca tatal meu vrea sa vinda partea lui,iar ceilalti nepoti,nu vor ..
Va rog mult sa-mi spuneti ce se poate face,in aceasta situatie,o solutionare cit mai urgenta..?!
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra !!
Deci,ca sa ma intelegeti,titlul de proprietate a fost eliberat in anul 1991,dar bunicul meu era decedat din 1978,si totusi a fost eliberat pe numele lui..!!
In anul 2001,a decedat si bunica mea..,iar atunci s-a facut succesiunea pt. acest teren,revenind jumatate tatalui meu(10.000m2) si cealalta jumatate celor 3 veri (copiii unchiului meu,care era decedat si el )!!
Va rog mult ,ajutati-ma cu un sfat,cum sa rezolvam aceasta problema?!
Va multumesc..
Tata merge cu nepotii la notar, cu certificatul de mostenitor, si fac iesirea din indiviziune (se stabileste clar care bucata de teren revine cui). Apoi, tatal dvs. poate sa vanda linistit.