avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Avocatul poate pleda pentru rude ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Avocatul poate pleda pentru rude ?

Buna ziua ! In cursul urmaririi penale, un avocat poate fi prezent la luarea declaratiilor fratelui sau, pe care le si semneaza?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:47, 13 Ianuarie 2012
da, daca face cu el contract de asistenta juridica... pro bono, evident ca doar nu il taxeaza pe frate-sau
Avocatul are dreptul de a acorda asistenta juridica si rudelor.
Chiar am auzit de curand o faza in care nu stiu ce instanta nu recunostea acest drept avocatului insa imi vine greu sa cred asa ceva.Nu am fost in instanta la aceasta faza.

Pro bono in mod normal avocatul are nevoie de delegatie de la barou.Este o gratuitate de fapt si de drept.

Pe de alta parte, de ce nu si-ar taxa fratele avocatul?
Fratele sau ar munci gratis pentru el?
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mentiunea pro bono pe contractul de asistenta zallyna zallyna Este legal (contabiliceste vorbind) ca pe un contract de asistenta juridica un avocat sa treaca la onorariu \\"pro bono\\" ? Este adevarat ca acel client nu ... (vezi toată discuția)
Contract de asistenta juridica anca.popescu anca.popescu trebuie s-o reprezint pe cumnata mea la ONRC evident, nu pot sa-i iau bani ce trec in contractul de asistenta juridica la onorariu? (vezi toată discuția)
Avocat pro-bono karlakami karlakami am nevoie urgent de un avocat pro-bono.....este un caz de trafic de persoane,cine ma poate ajuta?Va rog...e urgent (vezi toată discuția)