avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... legislatie- alocatii complementare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

legislatie- alocatii complementare

Buna ziua,eu sint ranit in revolutie,beneficiar al legii 341/2004,in care scrie ca:drepturile primite prin lege ,inclusiv indemnizatia ,nu se considera venituri si nu-mi afecteaza alte drepturi,iar primaria oras brezoi ,jud.Valcea,mi-a taiat complementerele la copi,luind aceste drepturi,considerind venit,le-am adus la cunostiinta si tot degeaba.Va rog sa-mi spuneti daca primaria are dreptate in cazul asta.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 16:26, 13 Ianuarie 2012
mie mi se pare in mod clar o decizie abuziva. Daca nu au trecut 30 de zilede la decizia primariei trebuie sa faceti o plangere prealabila !
Birou_de_Mediator a raspuns (in alt topic deschis de dajbogion pe aceeasi tema, si pe care l-am sters)


Apelati la un avocat pentru ca sunteti in situatia unui abuz in serviciu din partea angajatilor primariei respective. Numai in instanta veti putea rezolva problema pe care o aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 341/2004 dajbogion dajbogion Buna dimineata,eu sint ranit in revolutie si in legea 341/2004 scrie clar,ca drepturile prevazute de lege nu mi se considera venituri si nu i-mi afecteaza alte ... (vezi toată discuția)
Articol. tlefter tlefter Poate un articol dintr-o lege oarecare sa anuleze toate principiile care au stat la baza elaborarii respectivei legi prin continul lui? Un articol nu abordeaza ... (vezi toată discuția)
Program de vizita a fiului meu prin ordonanta presedentiala paraschiv.ionel paraschiv.ionel Buna ziua . Sunt in proces de divort cu fosta sotie din martie 2009 . S-a terminat procesul de fond . Instanța mi-a dat voie sa iau pe fiul meu in 1si ... (vezi toată discuția)