Buna ziua,
intrebarea mea este : unde pot face o sesizare de abuz de functie si comportament dezastruos fata de salariatii institutie ? Fac precizarea ca directorul este personal contractual si noi salariatii suntem functionari publici.
Multumesc.
Multumesc.
Mentionez faptul ca dansul este ,,asezat,, politic la institutie , nu are vechime ,iar seful superior este presedintele Consiliului Judetean, de aceea face ce face.....
Ma refeream la faptul ca inafara de superiorul ierarhic , daca ma pot adresa Inspectoratului de munca sa Ministerului?
Persoanele numite in functii de conducere pe criterii politice nu dau explicatii nimanui.
@crsteo02
Nu vreau sa va deziluzionez, dar inainte de a face sesizari este bine sa va cautati un alt serviciu. Asta in eventualitatea ca sesizarile se vor intoarce impotriva dvs. Nu am prea inteles pentru ce doriti sa faceti sesizari, nu exista infractiunea de abuz de functie. Comportament dezastruos au toti cei numiti in functii de conducere pe criterii politice.
bine, e mai usor sa dai in judecta , dar trebuie bani....
directorul este o persoana de 30 de ani, fara experienta , si mai ales in manageriat, iar cu colegele cu varsta de 40-60 de ani -economistesi inginere se poarta ca si cum sta de vorba cu tractoristi( fiind adminstrator la o firma de tractoare agricole., dar mai ales baitul lui tata. Ca datorita dansului este un este.Vai de Institutia noastra...Chiar si asa cei de la ITM nu rez nimic? Dca tacem ce facem? eu deja am doua procese cu dansul pentru luarea abuzva a unor drepturi