avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sesizare impotriva conducatorului institutiei publice
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sesizare impotriva conducatorului institutiei publice

Buna ziua,
intrebarea mea este : unde pot face o sesizare de abuz de functie si comportament dezastruos fata de salariatii institutie ? Fac precizarea ca directorul este personal contractual si noi salariatii suntem functionari publici.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: crsteo02 , utilizator 02:37, 14 Ianuarie 2012
La conducerea imediat superioară domnului director.presupun că şi el are la rândul lui un şef in faţa căruia are de dat explicaţii
Multumesc.
Mentionez faptul ca dansul este ,,asezat,, politic la institutie , nu are vechime ,iar seful superior este presedintele Consiliului Judetean, de aceea face ce face.....
Ma refeream la faptul ca inafara de superiorul ierarhic , daca ma pot adresa Inspectoratului de munca sa Ministerului?
puteti sa va adresati parchetului, sesizand abuzul.:)
@DEDITA MIHAELA

Persoanele numite in functii de conducere pe criterii politice nu dau explicatii nimanui.

@crsteo02

Nu vreau sa va deziluzionez, dar inainte de a face sesizari este bine sa va cautati un alt serviciu. Asta in eventualitatea ca sesizarile se vor intoarce impotriva dvs. Nu am prea inteles pentru ce doriti sa faceti sesizari, nu exista infractiunea de abuz de functie. Comportament dezastruos au toti cei numiti in functii de conducere pe criterii politice.
bine, e mai usor sa dai in judecta , dar trebuie bani....
directorul este o persoana de 30 de ani, fara experienta , si mai ales in manageriat, iar cu colegele cu varsta de 40-60 de ani -economistesi inginere se poarta ca si cum sta de vorba cu tractoristi( fiind adminstrator la o firma de tractoare agricole., dar mai ales baitul lui tata. Ca datorita dansului este un este.Vai de Institutia noastra...Chiar si asa cei de la ITM nu rez nimic? Dca tacem ce facem? eu deja am doua procese cu dansul pentru luarea abuzva a unor drepturi
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012
crsteo02, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comportament abuziv al șefului cristofer cristofer Bună ziua, mă numesc Florea Vasile și aș dori răspuns la următoarea întrebare: Aș putea face sesizare către ITM la care să atașez ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni disciplinare anavaida77 anavaida77 Buna seara, In institutia in care lucrez persoana care exercita functia de director general este o persoana care are o decizie cu acest continut : \"X, ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez cand seful face abuzuri in functie? bobita_ete bobita_ete lucrez la R.AT.B de foarte mult timp insa de cand m-am mutat la un alt depou,seful de aici mi-a facut multe nedreptati si abuzuri in functie.SE poarta urat de ... (vezi toată discuția)