avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Consilier sau inspector debutant?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Consilier sau inspector debutant?

Buna, ma poate ajuta cineva cu raspunsul la urmatoarele intrebari:
Care dintre functii este mai importanta cea de inspector debutant sau cea de consilier debutant, in cazul in care absolventul a terminat Administratia Publica? Care este mai mare in grad? Prin ce lege sunt reglementate aceste functii? Pentru care esti mai bine platit?
IN CARE MERITA SA FI INCADRAT PENTRU A PUTEA AVEA VECHIME PE STUDII SUPERIOARE SI A-TI FACE STADIUL DE DEBUTANT???#-o
Suntem in contradictie, deci am nevoie de cineva impartial. #-o
Ms de ajutor:)#-o#-o:((:((:((
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 22:26, 13 Ianuarie 2012
ambele sunt functii publice de executie, salarizate identic, numai ca una se numeste mai pompos "inspector" iar alta, suna asa...ca un lacheu " consilier". altminteri, sunt identice ca si atributii si salarizare. :)
pentru comparatie, luati salariile din og 6/2007, in forma initiala, si veti vedea ca-s puse toate la gramada, si salarizate la fel. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu consilier juridic petrescuoana petrescuoana Buna ziua, va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la o intrebare : ce salariu are un consilier juridic angajat in cadrul unui consiliu local.... debutant ... (vezi toată discuția)
Promovare studii superioare referent - primarie lucasamuel lucasamuel Va rog sa-mi spuneti cum se face promovarea de pe studii medii pe studii superioare a unui referent II - angajat contractual in cadrul unei primarii. Ultima ... (vezi toată discuția)
Recunoastere vechime studii privat vs bugetar cristiis cristiis Acum o luna am adresat o intrebare catre ANFP la care am primit un raspuns dar oarecum pe langa subiect. Incerc de mai mult timp, cu mai multe persoane ... (vezi toată discuția)