avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene resurse umane
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene resurse umane

buna seara am incheat un contract de formare profesionala prin programul de dezvoltare a resurselor umane 2007- 2013 prn S.C A.T.P furnizor de calificare pentru adulti cu sediul in pitesti in contractul respectiv se obliga sa acorde beneficiarului decontarea sumei de 75 ron decontarea transportulu si zilnic o subventie de 10 ron pentru hrana cursul a durat 6 luni pe data 30-11-2011am sustinut examenul pe care l-am reusit dar de atunci nu mi-sa eliberat certificatul de calificare si bani care rezultau din contract unde as-i putea adresa pentru a putea intra in posesia certificatului de calificar e si a banilor pentru mentionez ca m-am angajat si mi-se cere calificarea cursul a fost finantat din fonduri europene
Cel mai recent răspuns: Barbu1 , utilizator 10:48, 14 Ianuarie 2012
Poti să te adresezi la autoritatea de management AMPOSDRU, dacă ei nu va răspunde, din zona dv. Adresele electronice le vedeţi aici: [ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012
Alvaro Liniers, Avocat
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimularea ocuparii fortei de munca prin programe ue posdru 2007-2013 roxyroxy roxyroxy Am urmat 1 curs finantat prin fonduri UE Programul Operational Sectorial Departamentul Resurse Umane 2007-2013, organizat de catre un SRL privat. Ideea era ca ... (vezi toată discuția)
Curs finantat de ue my23 my23 m-am inscris la un curs finantat de Uniunea Europeana,firma respectiva care are la baza acest proiect a inceput in data de 21.11.2011cursul teoretic care ... (vezi toată discuția)
Subventii acordate cursantilor din fonduri europene nerambursabile monica0114 monica0114 am absolvit cursurile de calificare organizate de localitatea noastra in colaborare cu o fundatie ,proiect cofinantat din fondul social european.si ni s-a spus ... (vezi toată discuția)