avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident, cu victima
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident, cu victima

Buna ziua,

As dori un sfat daca-mi puteti da, azi am avut un accident de masina, un prieten a accidentat pe cineva pe trecerea de pietoni fiind orbit de soare care-ii batea din fata ne mai avand vizibilitate in acel loc. persoana pe care a accidentat-o are fractura de bazin si fractura de umar. Mentionez ca nu are antecedente
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 14:14, 14 Ianuarie 2012
Prietenul dumneavoastra va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa,este recomandabil sa va angajati avocat de acum pentru a nu avea surprize pe viitor.
Nu se poate ajunge la ceva de comun acord ? sau daca nu se poate credeti ca asigurarea RCA poate suporta din despagubiri ?
Aveti posibilitatea sa va impacati cu victima,in acest caz raspunderea penala este inlaturata.
In ce priveste firma de asigurari ,aceasta este obligata sa despagubeasca tertii pagubiti prin accidentul produs de dumneavoastra.
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2012
ContSters234567, utilizator
Daca nu se ajunge la o intelegere, si continua pe caz panel se poate ajunge la condamnare daca are un avocat ?
Polita RCA va despagubi toate daunele pe care le-a produs prietenul dv. Pt a fi scutit de surprize pe viitor este bine sa isi angajeze un avocat care sa-i apere interesele in fata pagubitilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluarea recuperarii medicale dupa un accident papilon papilon Am fost victima unui accident de circulatie- eu pieton nevinovat in afara partii carosabile,. . Am suferit 4 fracturi- coloana, bazin, umar, clavicula- dar ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima adyboy88 adyboy88 Buna ziua,in luna august 2010 am avut un accident cu victima ,eu aveam verde intermitent iar victima rosu pentru pietoni ,cu toate astea eu am fost considerat ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava din culpa si parasirea locului accidentului soso29 soso29 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu vatamare corporala grava din culpa,acuma sunt invinuit si de parasirea locului accidentului.inca nu a ... (vezi toată discuția)