avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu victima
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu victima

Buna ziua,in luna august 2010 am avut un accident cu victima ,eu aveam verde intermitent iar victima rosu pentru pietoni ,cu toate astea eu am fost considerat vinovat pentru ca victima a inceput sa treaca pe verde ,desi semaforul era cronometrat,nu am putut ajunge la o intelegere cu victima acum nu mai stiu nimic pentru ca sunt in italia,si nu stiu ce sa fac mai exact,am vorbit cu ofiterul care se ocupa de caz si mi'a zis ca se face urmarire penala,victima s'a ales cu o fractura la umar din cauza ca era in varsta ,aveam in jur de 20-30 km/h.Daca ma poate ajuta cineva . Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:03, 2 Octombrie 2010
La sfarsitul urmaririi penale, vi se va prezenta materialul de urmarire penala dupa care procurorul va dispune trimiterea d-voastra in judecata; veti primi citatie de la judecatorie si dupa terminarea si a acestei faze, a cercetarii judecatoresti, veti primi o pedeapsa, care, in situatia in care nu aveti antecedente penale, o veti executa cu suspendare.
avocat Cristina Popescu
Depinde de nr de ingrijiri medicale pe care le are victima . In functie de asta se face incadrarea faptei si ar fi bine sa va impacati cu aceasta . Daca nu este posibil , ar fi indicat sa aveti un aparator si sa nu lasati procesul in voia sortii .
Angajati-va un avocat. Cele prezentate nu pot conduce la o opinie. Reveniti cu detalii.
Cunoasteti de cate zile de ingrijiri medicale,acordate prin certificat medico-legal de catre medicu legist a beneficiat victima ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de masina george_radu6 george_radu6 Acum trei luni am lovit o femeie pe trecerea de pietoni , femeia trecand pe culoarea rosie a semaforului. Am oprit, i-am acordat primul ajutor am telefonat la ... (vezi toată discuția)
Accident rutier pieton iuliana2707 iuliana2707 Buna ziua! numele meu este Iuliana, am 22 de ani si am fost victima unui accident rutier pe trecerea de pietoni pe culoarea semaforului verde. Am fost acrosata ... (vezi toată discuția)
Accident auto vatamare corporala liviu8419 liviu8419 buna ziua am avut si eu un accident auto am derapat si am lovit 2 oameni care se pregateau sa traverseze strada pe verde la semafor, acum am fost cautat de ... (vezi toată discuția)