Doresc sa obtin trei fotocopii legalizate dintr-un dosar. As dori sa stiu daca se poate iar in cazul unui raspuns afirmativ, ce lege imi da acest drept.
Imi cer scuze dar eu chiar doresc un raspuns.... Acum 8 luni, in acest dosar filele mentionate nu existau, au aparut in decembrie, vina o poarta probabil ....MOSUL....
Am facut cerere catre d-nul Presedinte, am platit taxa judiciara de timbru de 2 lei, timbru judiciar in valoare de 15 bani, am mentionat numarul inscris pe fiecare fila dar raspunsul ramane negativ. Nu pot obtine fotocopii nici simple, nici legalizate, nu imi da dreptul LEGEA.
Prin "detalii insuficiente" ar fi trebuit sa intelegeti ca nu ati specificat care este legatura Dvs cu cauza respectiva, sau, mai simplu, ca nu ati mentionat in ce calitate solicitati copii dupa file din dosar.
Din explicatia dvs. acum am inteles ca va referiti la un dosar de instanta si va pot raspunde ca numai partile din dosar, reprezentantii acestora (avocat) sau mandatarii partilor pot solicita si obtine copii ale documentelor din dosar.
Da, aveti perfecta dreptate, nu de alta dar se mentioneaza si in Apocalipsa, "vom vorbi aceiasi limba dar nu ne vom intelege".
Daca nu as avea nici o calitate, cum as solicita fotocopii dupa filele unui dosar care au aparut dupa apel si innaintea recursului.
MEA CULPA, deoarece nu am fost prea explicit iar in legatura cu avocatul....dar mai bine sa renuntam la acest subiect complex.....
Copie dosar
cris87
buna ziua
sunt intr-un proces de stabilire paternitate ,am facut testul adn insa rezultatul v-a fi trimis prin posta direct la judecatorie,abia dupa o luna si ... (vezi toată discuția)