avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire-schimbare loc de munca
Discuție deschisă în Executare silită

poprire-schimbare loc de munca

Daca pensia de intretinere minor se face prin poprire, ce se intampla daca cel care datoreaza suma isi schimba locul de munca sau lucreaza in 2 locuri? (creditorul locuieste in alt oras si nu poate fi la curent cu fiecare schimbare). In a cui atributie intra actiunea de a anunta ca trebuie facuta poprire pe salar ?
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 21:19, 13 Ianuarie 2012
Daca debitorul isi schimba locul de munca, societatea de la care pleaca va trimite actele la noul loc de munca. In cazul in care nu stie noul loc de munca, societatea are obligatia sa informeze imediat in scrie creditorul (personal sau executorul judecatoresc de la care a primit hartiile). Dupa ce creditorul afla noul loc de munca, informeaza fostul angajator care va trimite hartiile noului angajator. (art.455 cod proc.civila)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprirea la schimbarea locului de munca la alta unitate anamaria81 anamaria81 S-a infiintat o poprire (prin executor judecatoresc) pentru un angajat care are un credit neplatit la banca. Angajatului i-a incetat contractul de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara carmen27_06 carmen27_06 La inceputul lunii aprilie 2010 am fost anuntata de societatea unde fostul sot lucra faptul ca acesta nu s-a mai prezentat la munca, deci de la 1 aprilie nu am ... (vezi toată discuția)
Cerere de poprire a pensiei de intretinere din pensia tatalui valibuzatu valibuzatu va rog sa ma ajutati sa formulez o cerere de poprire a pensiei de intretinere din pensia tatalui, avand o sentinta prin care se retinea din salar aceasta ... (vezi toată discuția)