avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cerere de poprire a pensiei de intretinere din pensia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cerere de poprire a pensiei de intretinere din pensia tatalui

va rog sa ma ajutati sa formulez o cerere de poprire a pensiei de intretinere din pensia tatalui, avand o sentinta prin care se retinea din salar aceasta pensie de intretinere.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:02, 15 Octombrie 2011
Transmiteti printr-un executor judecatoresc o copie dupa sentinta instantei catre CJP.
si cui trebuie sa ma adresez in momentul acesta?(avocat, judecatorie.....etc)
Va adresati unui executor judecatoresc.
Spuneti "se retinea pensia de intretinere din salariu", ceea ce inseamna ca angajatorul a poprit pensia de intretinere in baza unei ordonante de poprire pana la un moment dat , iar in prezent acest lucru nu se mai intampla.
Care este de fapt motivul pentru care angajatorul refuza in prezent poprirea?
Cunoasteti motivul, v-ati interesat?
Reveniti cu detalii!
Ultima modificare: Joi, 13 Octombrie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
a fost angajat, iar acum s-a pensionat si casa de pensii in urma trimiterii unei copii dupa sentinta prin care se obliga la plata pensii de intretinere pana la 25 de ani dat fiind faptul ca sunt studenta,mi-a trimis un raspuns prin care imi cere sa ma" adresez instantei in vederea emiterii unui act in conformitate cu art 453 si 454."
acum nu stiu ce am de facut? pe cine sa chem in instanta?.......

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara carmen27_06 carmen27_06 La inceputul lunii aprilie 2010 am fost anuntata de societatea unde fostul sot lucra faptul ca acesta nu s-a mai prezentat la munca, deci de la 1 aprilie nu am ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc munca - pensie alimentara midaria1 midaria1 buna, va rog mult sa ma ajutati cu o parere: fostul sot si a schimbat locul de munca si imi fac griji in privinta pensiei alimentare. ce ar trebui sa fac ... (vezi toată discuția)
Model bogatuion12 bogatuion12 Buna, ma poate ajuta cineva cu un model de cerere pentru poprire pe salariu(pensie alimentara),atunci cand a intervenit schimbarea locului de munca? multumesc (vezi toată discuția)