Sunt obligat sa particip la sedinte chiar daca sunt chemat degeaba (nu se comporta ca si cum as face parte din sedinta, fie ignorandu-ma fie tracasandu-ma) si in scopul de a-mi irosi timpul ca sa n-am timp sa ma documentez (fiindca nu-mi dau acces la proiect pe calculator asa cum le-a dat la ceilalti informaticieni)?
D.p.d.v. logic nu este o sedinta, fiindca o sedinta este o adunare intr-un scop, si din punctul lor de vedere eu nu particip la acel scop (prin interdictia de a avea acces la proiect, care este scopul si obiectul sedintei, prin tracasarea din partea unor participanti la sedinta si chiar prin tema asa-zisei sedinte care observ ca nu exista, in fapt aceia care ma tracaseaza pur si simplu executandu-si insarcinarile fortandu-ma sa asist fara nici un scop practic, avand si eu sarcinile mele de post pe care nu mi le pot indeplini din cauza convocarii la aceste sedinte fara rost)
In alta ordine de idei, sesizez ca prin faptul ca-mi pierd vremea in asa-zise sedinte urmaresc sa ma puna in imposibilitate sa particip la proiect si sa ma documentez chiar, asa cum prevede fisa de post, dar pe de alta parte ma sanctioneaza cum ca refuz sa particip la proiecte.
In situatia de fata nu mi se pare moral sa mai particip la falsele sedinte, ci sa-mi indeplinesc fisa postului, documentandu-ma despre tehnologiile proiectului in masura in care se gaseste documentatie pe internet, fiindca nu mi s-a oferit documentatie sau training despre tehnologia dezvoltata in companie, si nici acces la proiect sa pot studia
Ex: pe 9 la 5:26PM imi dau acces la documentatie ca sa n-am timp s-o studiez, si urmatoarele doua zile le pierd aiurea in delegare, unde nu mi-au dat calculator, nici macar documentatia tiparita
Dvs ce credeti ca ar trebui sa aleg sa fac in situatia aceasta, fiindca evident angajatorul nu ma sfatuieste si ITM imi raspunde sa ma adresez instantei si atat
Cel mai recent răspuns:
masayoshi , utilizator
11:44, 14 Ianuarie 2012