avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pensie de urmas
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pensie de urmas

Buna seara ! Momentan sunt eleva in cls a XIIa, iar pe viitor as vrea sa urmez o facultate cu frecventa redusa sau la distanta. Beneficiez de pensie de urmas atat din partea tatalui, cat si din partea mamei. Intrebarea mea este: daca urmez una dintre aceste facultati, voi beneficia in continuare de aceste pensii ? Am citit pe net ca este posibil daca forma de invatamant este organizata potrivit legii. Cele mentionate mai sus se incadreaza in aceasta categorie ? Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 09:06, 14 Ianuarie 2012
este obligatoriu sa faceti dovada continuarii studiilor de licenta (in cazul dv.) insa la ZI...:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere jully3tt3 jully3tt3 Buna ziua ! Am terminat clasa a-XII-a si primesc pensie de intretinere de la tatal meu.Ma intereseaza daca primesc somaj mai pot primi pensie? Care este tipul ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas Romario1994 Romario1994 Buna ziua. Am o intrebare in legatura cu o pensie de urmas. Beneficiez de o pensie de urmas, sunt student la facultate la zi. dar o sa ma transfer la fara ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. tocmai am terminat masterul și doresc să mă înscriu ... Lhu95 Lhu95 Bună ziua. Tocmai am terminat masterul și doresc să mă înscriu la a doua facultate pentru a schimba domeniul in care lucrez. Beneficiez de o pensie de ... (vezi toată discuția)