avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere provizorii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere provizorii

am fost oprit de politie si incadrat cu infractiune conform articolului 85 alineatul 2 si 4
spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac sunt foarte disperat. astept sa vina sa se faca poze la masina . ce ma asteapta? politistul mi-a spus ca voi lua amenda de la procuror de la 1 la 15 mil este adevarat?sunt distrus psihic va rog dati-mi un raspuns
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 10:32, 14 Ianuarie 2012
veti fi invitat probabil la politie, veti da o declaratie. Daca se stabileste ca fapta exista (ati mers cu o masina cu numere false de circulatie) se va stabili daca totusi fapta are gravitatea necesara pt a fi stabilita o infractiune. Politistul a presupus ca intr-adevar se va stabil ca fapta nu este destul de grava astfel incat vi se va stabili o amenda administrativa ...

nu vreau sa va panichez, dar daca v-ati folosit de o masina in scopul clar de a frauda legea si se stabileste ca e o fapta grava, sanctiunea este cu inchisoare de la unu la cinci ani ... asa ca , fara sa panicati, totusi sa luati in serios invitatia la politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 85, alin. (1) si (2) cod rutier nicoletavlaicu nicoletavlaicu Va rog sa imi spuneti daca se poate ,caRE sunt urmarile unui sofer dupa ce a comis faptele din respectivul art si a trecut 1o luni pana la ... (vezi toată discuția)
Sunt disperat.... Claudiu Daniel Claudiu Daniel cu 3 zile in uram am fost prins de catre politie circuland cu numere rosii expirate. mi-au facut dosar penal. a trecut cineva printro situatie asemanatoare? ce ... (vezi toată discuția)
Invitatie telefonica pentru prezentare la sectia de politie apr0ape_om apr0ape_om Am primit un telefon de la un politist, asa a spus el ca este si m-a invitat verbal la politie cand am eu timp , dar nu mi-a spus in ce problema sunt chemata . ... (vezi toată discuția)