avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de inmatriculare

Lucrez de 9 ani de zile in Italia. Anul trecut mi-am cumparat o masina, iar pe data de 14 ianuarie 2012 am inmatriculat-o in Romania. Sunt obligat sa platesc taxa de prima inmatriculare aici. TIn sa mentionez ca masina este la a 3 a vanzare, iar in tara nu am trecut-o pe alt nume.
Cel mai recent răspuns: Mihai Lang , utilizator 11:34, 14 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare pentru masina cumparata inainte de 2012 Bogdan_Alex31 Bogdan_Alex31 Buna seara! In luna iunie anul acesta am achizitionat (prin contract de vanzare-cumparare) o masina din 1980, ce a fost prima data inmatriculata in 1995 si a ... (vezi toată discuția)
Cjue si taxa de poluare Cornel  Vasile Cornel Vasile Taxa auto instituită de Guvernul României în ianuarie 2012 contravine Articolului 110 al Tratatului de Funcţionare al Uniunii Europene, a stabilit Curtea ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare MPep MPep Buna ziua. Am cumparat o masina inmatriculata in Romania in noiembrie 2012, am facut identificarea si toate platile necesare pentru a o inmatricula pe noul ... (vezi toată discuția)