Trebuie facuta suucesiunea pentru niste terenuri arabile ce apar pe un titlu de propietate vechi(strabunicul meu apare ca proprietar).Dupa moartea bunicului (mostenitor direct al strabunicului) s-a facut succesiune,au fost impartite bunurile,tot terenuri.
Trebuie impartit intre tatal meu si fratele lui.Se poate face aceasta succesiune daca unul dintre ei nu este de acord?
Cum se poate proceda ca sa se imparta,avand in vedere ca instanta nu l-a luat in considerare la succesiunea dupa bunicul meu?
Multumesc anticipat!
Tatal dvs trebyuia sa accepte succesiunea in termen de 6 luni de la deces , probabil ca a fost inlaturat de la mostenire prin neacceptare in termen . Fiti mai explicit , cine l-a inlaturat ?> care instanta, in ce proces ? Daca fratele lui nu doreste si nu s-a facut inca succesiunea, tatal dvs poate cere instantei imparteala in cote egale.
Unhiul meu a cerut completarea incheierii admiterii in principiu,conf art 673 ind 7 cod procedura civila,dar a fost respinsa.La unul din primele termene i s-a cerut sa aduca date in legatura cu bunicul lui,cel care apare proprietar pe titlu cu terenul neluat in considerare la partaj judiciar.
Cum poate ataca aceasta hotarare si ce sanse are de izbanda?De la moartea tatalui sau au trecut aproape 9 ani.
Nu cunosc motivul pentru care a nu au fost incluse aceste terenuri in masa succesorala.
Dosarul se afla la jud Topoloveni,jud Arges,nr 217/828/2011
Daca dvs.nu ne puteti lamuri care au fost motivele pentru care instanta nu a inclus in masa partajabila si terenurile care au apartinut strabunicului, nici noi nu va putem da indrumari pentru rezolvarea problemei.