avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu maternal

buna ziua am avut PFA intreprindere individuala am nascut pe data de 7 decembrie cand sa fac actele de prenatal mi-au spus ca trebuie sa platesc la casa de pensii pana pa data de 17 ianuarie cand intru de drept in prenatal nu am avut concediu de leuzie pentru ca nu am platit si asigurarea medicala am pltit doar CASS vreau sa stiu daca trebuie sa platesc la casa de pensii pana pe 17 ianuarie sau pana s-a nascut copilul Va multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere copil calculat din salariu, somaj, pfa Ilinca23 Ilinca23 Buna ziua, Data probabila a nasterii este 30 noiembrie. Ultima zi de preaviz de la ultimul loc de munca a fost 4 ianuarie 2013. Acordare somaj ... (vezi toată discuția)
Plata concediului maternitate babanina babanina Buna ziua.Sunt insarcinata in luna a 6-a,mai exact in saptamana 25 de sarcina.Dupa calculele mele as putea intra in prenatal incepand cu 7 februarie 2016,data ... (vezi toată discuția)
Acte concediu prenatal pfa + contract de munca raluk_b raluk_b Buna ziua, As dori sa imi spuneti ce acte imi trebuie si cum se va calcula cuantumul veniturilor in concediul prenatal daca in ultimele 12 luni am avut ... (vezi toată discuția)