avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... domiciliul minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

domiciliul minorului

sunt in divort si am cerut ca domiciliul minorului sa fie stabilit la mine. deoarece trebuie sa amanajez noua locuina (am locuuit in alta tara cu sotul si copilul, urmeaza ca eu si copilul sa ne mutam in alta localitate) am decis sa las copilul in grija parintilor mei pt cca o luna. ma poate afecta acest lucru in stabilirea custodiei si a domiciliului minorei de 2 ani. tatal o poate lua de la parintii mei? poate reclama ca nu ma ocup de ea?
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012
ContSters221329, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:55, 14 Ianuarie 2012
In nici un caz nu veti perde copilul pe acest motiv . Dovediti ca sunteti in cautarea unei locuinte, sau incheiati un contract de comodat (inchiriere)cu cineva temporar
Este indicat sa va fie facuta o aparare bine gandita de avocat pentru a nu avea surprize neplacute.
De principiu, avand in vedere varsta minorului prima sansa in proces o aveti dvs., dar daca nu va ocupati de copil atunci varsta nu prea mai conteaza deoarece esential este sa va ocupati de minor in mod direct si sa dati dovada de preocupare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna ramgam ramgam Sunt amenintata in mod constant ca mi se ia copilul, de numai 1 an jumatate, hartuiala asta continua umbrindu-mi posibilitatea de a-mi creste linistita fetita. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! aș avea nevoie de o informație referitoare la custodia ... Ioana3007 Ioana3007 Bună ziua! Aș avea nevoie de o informație referitoare la custodia unui minor! Dacă doua persoane căsătorite legal care au împreună un copil minor(sub ... (vezi toată discuția)
Divort, custodie minor Florin128 Florin128 Buna ziua. va rog sa ma ajutati sa imi spuneti ce ar trebui sa fac. Sunt casatorit si avem o fetita minora de 2 ani relatia nu merge in conditi bune si am ... (vezi toată discuția)