avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu minori

Sunt casatorita de 10 ani si acum datorita unor neintelegeri sotul vrea sa divortam. Avem impreuna o fetita de 7 ani.Poate sotul sa-mi ia copilul?Mentionez ca locuinta e dobandita de sot inainte de casatorie,Dupa acest divort eu o sa ma mut in casa parintilor.Sunt angajata si am un salariu de 1000 de ron iar sotul are salariu mai mare.El nu are posibilitatea de a se ingriji de copil(dusul si adusul de la scoala,pregatirea temelor,hranirea corespunzatoare) datorita programului pe care il are.
Toate acestea va trebui sa le dovediti in instanta si sa o convingeti ca dvs. sunteti in masura si aveti timpul necesar ocuparii de educatia minorei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere divort stress.lady stress.lady Buna ziua, Am sa incerc pe scurt sa va prezint situatia mea si am sa va rog sa-mi dati un raspuns daca se poate sau mai exact ce ma sfatuiti sa fac: am 35 de ... (vezi toată discuția)
Cum castig copilul Roxana sofia Roxana sofia Buna ziua, Sunt căsătorită si am o fetita de 4ani , Sunt angajată si am un venit de 1700 ron pe fluturasul de salariu si 2000 lei bani în mana . Între ... (vezi toată discuția)