avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum castig copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum castig copilul

Buna ziua,
Sunt căsătorită si am o fetita de 4ani , Sunt angajată si am un venit de 1700 ron pe fluturasul de salariu si 2000 lei bani în mana . Între mine si sotul meu exista neînțelegeri si am hotărât ca divortam dar ma ameninta ca imi ia copilul pentru ca nu am unde sa stau.( acum locuim cu tatăl lui si practic casa ii apartine lui )
Au existat si înjurături cuvinte urâte din partea lui si ajuns sa ma si lovească lucru pentru care am chemat politia.
El nu lucrează eu nu am unde sa stau si nu stiu daca pot sa imi permit si achit divorțul si daca nu ne intelegem in privința copilului sa plătesc si un avocat care sa ma reprezinte si inchirierz ceva pentru a locui cu copilul.
Am nevoie de ajutor un sfat cum ar trebui sa procedez sa nu pierd copilul.
Ultima modificare: Duminică, 3 Decembrie 2017
Roxana sofia, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:34, 3 Decembrie 2017
Ambii parinti exercita autoritatea parinteasca si dupa divort, iar locuinta copilului va fi la unul din ei, ca sa fie la dvs, trebuie sa aveti una, inchiriata, cu contract de comodat, cum o fi, dar sa fie potrivita pt a fi locuinta copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor andreeadatcu andreeadatcu Buna sunt casatorita din septembrie anul trecut si am o fetita impreuna cu sotul de 7luni. De curand mi-am dat seama ca intre noi exista oarecum o nepotrivire ... (vezi toată discuția)
Custodie minor pana la procesul de divort Vicentiu841 Vicentiu841 Buna ziua, Daca ma despart in fatpt de sotie, si doresc sa mi se incredinteze copilul pana la hotararea de divort, cum trebuie sa procedez? Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil dumi_iuliana dumi_iuliana Buna ziua,am 33 de ani sunt casatorita de 14 ani si am o fetita de 8 ani.Sotul meu este intr-o inchisoare din strainatate de un an si nu i s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)