Buna ziua,
Sunt căsătorită si am o fetita de 4ani , Sunt angajată si am un venit de 1700 ron pe fluturasul de salariu si 2000 lei bani în mana . Între mine si sotul meu exista neînțelegeri si am hotărât ca divortam dar ma ameninta ca imi ia copilul pentru ca nu am unde sa stau.( acum locuim cu tatăl lui si practic casa ii apartine lui )
Au existat si înjurături cuvinte urâte din partea lui si ajuns sa ma si lovească lucru pentru care am chemat politia.
El nu lucrează eu nu am unde sa stau si nu stiu daca pot sa imi permit si achit divorțul si daca nu ne intelegem in privința copilului sa plătesc si un avocat care sa ma reprezinte si inchirierz ceva pentru a locui cu copilul.
Am nevoie de ajutor un sfat cum ar trebui sa procedez sa nu pierd copilul.
Ambii parinti exercita autoritatea parinteasca si dupa divort, iar locuinta copilului va fi la unul din ei, ca sa fie la dvs, trebuie sa aveti una, inchiriata, cu contract de comodat, cum o fi, dar sa fie potrivita pt a fi locuinta copilului.
Custodie minor
andreeadatcu
Buna sunt casatorita din septembrie anul trecut si am o fetita impreuna cu sotul de 7luni. De curand mi-am dat seama ca intre noi exista oarecum o nepotrivire ... (vezi toată discuția)