avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte necesare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte necesare PFA

Vrea sa-mi deschid PFA intr-o camera a apartamentului meu.Care sunt actele necesare?Eu am terminat facultatea de management financiar bancar si detin atestat ajutor analist programator.Firma se refera la vanzari si intretinere IT si curierat.
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 01:26, 16 Ianuarie 2012
Aveti informatii la adresa www.avocatnet.ro/content/art...
dariaalexandra a scris – in alt topic, pe care l-am sters:

La infintare, este necesara justificarea experientei/pregatirii profesionale pentru fiecare cod CAEN ales.
Pt vanzarea si intretinerea IT (calculatoare) este bun atestat " Ajutor analist programator" obtinut in timpul licelui?
Pt curierat ce imi trebuie? Detin permis cat B de 11 ani.
Mai sunt si licentiat la o facultate profil management.

:oops: Interventie moderator

Am lasat acest topic deoarece s-a raspuns.
Deschizand prea multe subiecte pe aceeasi tema riscati sa fie sterse (pct-ul 3.3 din regulament)
Multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept anul i. sfaturi, informatii. TrufanRadu TrufanRadu Buna ziua, sunt student anul 1 la drept la Facultatea Babes Bolyai din Cluj si as dori sa spuneti care sunt materiile cele mai dificile, cum sunt profesorii ... (vezi toată discuția)
Pfa - alegere cod caen pe calificare diferita. Virgil.P Virgil.P Buna ziua, Doresc sa imi infiintez un PFA pe domeniile caen 721 - Consultanta in domeniul echipamentelor de calcul (hardware), exclusiv consultanta si ... (vezi toată discuția)
Pensionat medical grad 2 - pot infiinta pfa? adrianaionescu1957 adrianaionescu1957 Sunt pensionat medical, gradul 2 accentuat, cu diagnosticul Parkinson .Pot infiinta un PFA cu activitate <spalatorie auto> ?Voi primi pensia si indemnizatia ... (vezi toată discuția)