avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechimea pentru anii lucrati in israel
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechimea pentru anii lucrati in israel

buna¡¡
am lucrat in israel cu acte in regula din 1991 pana in 1997
as vrea sa stiu daca pot sa obtin ceva pentru ca in cartea de munca nu sant trecuti
sant foarte multi in situatia mea
as vrea sa stiu daca exista vreo intelegere intre statul roman si israel in privinta asta,si daca da,cum pot sa obtin documentele respective
vreau sa va spun ca am aproape statele de plata din israel
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:19, 15 Ianuarie 2012
La data de 28 februarie 2011, a fost semnat Acordul intre Romania si Statul Israel in domeniul securitatii sociale, act juridic international care urmeaza sa intre in vigoare ulterior ratificarii de catre ambele state.

Cand veti iesi la pensie veti depune si o copie dupa contractul de munca din Israel si o cerere tip.
Acel Acord are cumva si efect retroactiv ? ... depunerea numai a c.i.m. nu inseamna ca i se va lua in considerare anii lucrati in Israel ...

Decretul nr.92/1976 in vigoare in perioada 1991 -1997 prevedea la art.11 alin.4 teza I ca, perioadele de timp lucrate în străinătate de cetătenii români se dovedesc cu actele
originale emise de unitătile la care s-a desfăsurat activitatea
, în afara de cazurile în care, în conventiile încheiate de România cu alte state, se prevede altfel. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie ptr cetateni romani cu domiciliul in israel mdamsa mdamsa Buna ziua Impreuna cu familia am emigrat in Israel inainte cu multi ani.Inainte cu aprox o luna am fost impreuna cu tata sa depunem dosarul de pensionare la ... (vezi toată discuția)
Vechimea din strainatate mihaelacailean@gmail.com mihaelacailean@gmail.com Buna ziua!AM lucrat legal perioada 2002-2011 in Portugalia la diverse institutii,m-am intors in tara iar acum sant intretinatoare pt,tata care are hanticap ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca a celor din strainatate doriana doriana O persoana din Republica Moldova, care a obtinut cetatenie romana, a lucrat anterior obtinerii cetateniei 10 ani in Moldova si acum se angajeaza in Romania, ... (vezi toată discuția)