avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DOCUMENTE SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DOCUMENTE SRL

va rog in suflet sa ma ajutati....am un magazin de haine si nu stiu ce documente trebuiesc intocmite pt a fi in regula si ce documente trebuie sa am la magazin in momentul in care am un control....

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Simona Vasiu , Contabil 08:59, 15 Ianuarie 2012
trebuie sa aveti toate actele de infintare ale srl, registru unic control, copii contract munca, casa marcat, etc
in primul rand e obligatoriu sa aveti atat raportul de gestiune la zi cat si registrul de casa, reg.unic de control, CIM pt.angajati....pentru mai multe detalii intrebati contabilul care se ocupa de magazinul de dvs.
Ultima modificare: Duminică, 15 Ianuarie 2012
Simona Vasiu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidenta contabila pfa Viorel8891 Viorel8891 Buna ziua,activez ca Persoana Fizica Autorizata si as dori sa aflu ce evidenta contabila sunt obligat sa am daca obtin venituri din activitati comerciale in ... (vezi toată discuția)
Pfa madylumy madylumy buna seara, am infiintat un pfa de curand pentru un magazin de haine, am si eu cateva nelamuriri: pentru marfa achizitionata ce acte ar trebui sa intocmesc, ... (vezi toată discuția)
Tipizate ContSters115447 ContSters115447 Buna ziua,deschid un magazin mixt si as dori sa aflu ce tipizate minime am nevoie pt k intr-o saptamana deschid,multumesc (vezi toată discuția)