am si eu nevoie de un motiv va rog pt recurs...respectiv in calitate de petent ...am acrosat balizele de pe mijlocul drumului, acestea venind pe sensul opus de mers si un autoturism a intrat in ele....
Datele precizate sunt total insuficiente pentru o analiza a situatiei cu care va-ti confruntat si eventual un raspuns
Puteti invoca eventual ca ati fost orbit de soare ,sau ati incercat sa evitati un caine ,sau un obiect provenit de la un autoturism aflat in fata dvs
Chiar daca balizele au venit de pe sensul opus, plangerea contraventionala referitoare la OUG 195/2002 nu mai are cale de atac, hotararea de pe fond e irevocabila.
Poate e vorba de alta actiune.
am si eu nevoie de un motiv va rog pt recurs...respectiv in calitate de petent ...am acrosat balizele de pe mijlocul drumului, acestea venind pe sensul opus de mers si un autoturism a intrat in ele....
Daca ai "acrosat niste balize pe acel mijloc de drum" ...restul este ca trebuie sa platesti pentru greseala facuta! Nu ai drept de recurs in situatia ca in prima instanta se va aprecia ca ai vinovatie...