avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... proces intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

proces intretinere

ma judec cu asociatia de locatari iar la proces mi-au fost cerute actele de venit la toti membrii familiei, mentionez ca proprietar al apartamentului este socrul meu, eu locuiesc acolo
este legal si firesc
da, este legal si firesc sa vi se ceara dovada veniturilor..ca le aduceti, ca nu le aduceti, daca nu platiti intretinerea oricum pierddeti procesul...mai bine aduceti actele cerute si faceti dovada ca nu aveti suficiente venituri si cereti un termen de gratie la plata
Da, este legal. Dvs. locuiti acolo, consumati utilitati, folositi partile comune, in concluzie trebuie sa platiti. Probabil v-au fost cerute la solicitarea asociatiei de proprietari pentru a dovedi ca realizati venituri, iar neplata cheltuielilor de intretinere nu are nici un fel de justificare.
Da, este si normal si legal sa vi se ceara documentele doveditoare a venitului. Oricum, daca nu ati platit intretinerea pierdeti sigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata trei3 trei3 Sunt chemat in instanta de catre asociatia de locatari pentru neplata intretinerii (cu penalitatile aferente) Am solicitat asociatiei de locatari aplicarea ... (vezi toată discuția)
Datorii la intretinere in cazul unui apartament detinut de 2 coproprietari Andreid87 Andreid87 Buna ziua, Va solicit ajutorul in cazul unei spete ce se refera la un apartamen detinut in coproprietate de catre 2 mostenitori. Din cauza faptului ca unul ... (vezi toată discuția)
Nu locuiesc in apartament, administratorul nu a platit apa si vrea sa ma puna sa platesc o cata parte novac-alin novac-alin buna seara.vechiul administrator nu a platit apa.acum noul administrator,in urma unei sedinte a locatarile a stabilit o cata parte fiecarui apartament ca sa ... (vezi toată discuția)