am depus acte care dovedesc ca sunt in dusmanie cu o pers martor in dosarul penal eu cu aceasta persoana am din anul 2008 procese eu reclamant ea pirit leam depus la jud si cind judecatoarea a intrebato daca suntem in dusmanie ea a zis ca nu ,si o audiaza bineinteles a zis multe minciuni av meu in concluzi a scris tot referitor la procesele mele cu pers. dar vreau sa am siguranta ca se inlatura declaratia ei cum pot face ?ce trebuie sa fac?//
da s-a facut apararea am aratat aspectele dar nu s-a inlaturat declaratia ei procesul s-a incheiat urmeaza curtea de apel ce sa mai fac acestei martore mincinoase?pe linga ca suntem in dusmanie,a zis numai minciuni sa-i fac plingere pt marturie mincinoasa /
Martora a facut declaratii mincinoase , care pot fi dovedite ?
Daca nu , avocatul dvs , poate face dovada starii de dusmanie in care va aflati cu martora , cu sentintele definitive in procesele la care va referiti.
chiar azi am avut un proces cu martora mincinoasa s-a aminat pe 31 sper sa incheiem pina in 31 01 am de depus prin registratura niste acte care fac dovada ca este o pers.mincinoasa am gasit in monitorul oficial o declaratie de pierderea carti de la tirul pentru care ne judecam dar acest civ nu a fost nici odata la ea eu il am si acum oare judecatoarea ia in considerare acest lucru ?plus ca tot martora nu si-a recunoscut semnatura dupa o chitanta incheiata intre mine si ea in 2009 si s-a facut expertiza si contra expertiza si a iest clar ca a semnat bineinteles ca a depus obiectiuni care sunt scrise in expertiza azi o venit raspunsul la obiectiuni ramine sa vedem ce solutie primesc se poate sa pierd procesul ?este actiune in contatare
A discuta despre o solutie intr-un dosar ale carui acte si lucrari nu sunt cunoscute , pe povestirile uneia dintre parti ar insemna lipsa de profesionalism.
Nu se pot face astfel de "pronosticuri".