avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... in dusmanie cu o pers si este acceptat martor in penal ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

in dusmanie cu o pers si este acceptat martor in penal e posibil?///

am depus acte care dovedesc ca sunt in dusmanie cu o pers martor in dosarul penal eu cu aceasta persoana am din anul 2008 procese eu reclamant ea pirit leam depus la jud si cind judecatoarea a intrebato daca suntem in dusmanie ea a zis ca nu ,si o audiaza bineinteles a zis multe minciuni av meu in concluzi a scris tot referitor la procesele mele cu pers. dar vreau sa am siguranta ca se inlatura declaratia ei cum pot face ?ce trebuie sa fac?//
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:45, 17 Ianuarie 2012
Faceti apararea aratand si aceste aspecte.Instanta va analiza tot si se va pronunta.
da s-a facut apararea am aratat aspectele dar nu s-a inlaturat declaratia ei procesul s-a incheiat urmeaza curtea de apel ce sa mai fac acestei martore mincinoase?pe linga ca suntem in dusmanie,a zis numai minciuni sa-i fac plingere pt marturie mincinoasa /
Martora a facut declaratii mincinoase , care pot fi dovedite ?
Daca nu , avocatul dvs , poate face dovada starii de dusmanie in care va aflati cu martora , cu sentintele definitive in procesele la care va referiti.
chiar azi am avut un proces cu martora mincinoasa s-a aminat pe 31 sper sa incheiem pina in 31 01 am de depus prin registratura niste acte care fac dovada ca este o pers.mincinoasa am gasit in monitorul oficial o declaratie de pierderea carti de la tirul pentru care ne judecam dar acest civ nu a fost nici odata la ea eu il am si acum oare judecatoarea ia in considerare acest lucru ?plus ca tot martora nu si-a recunoscut semnatura dupa o chitanta incheiata intre mine si ea in 2009 si s-a facut expertiza si contra expertiza si a iest clar ca a semnat bineinteles ca a depus obiectiuni care sunt scrise in expertiza azi o venit raspunsul la obiectiuni ramine sa vedem ce solutie primesc se poate sa pierd procesul ?este actiune in contatare
A discuta despre o solutie intr-un dosar ale carui acte si lucrari nu sunt cunoscute , pe povestirile uneia dintre parti ar insemna lipsa de profesionalism.
Nu se pot face astfel de "pronosticuri".

Alte discuții în legătură

Expertiza grafoscopica 18elena 18elena Expertiza grafoscopica poate arata daca martorul trecut in contract v-c a fost trecut si a semnat mai tarziu? A fost adaugat ulterior , contractul de v-c s-a ... (vezi toată discuția)
Martor drogat e valabila declaratia lui? gemilia gemilia buna ziua un martor intr-on dosar penal se drogheaza dar pe declaratia lui si al inca o pers sunt invinuit ,e citat in septembrie la tribunal sa dea declaratie ... (vezi toată discuția)
Opunere la martorul propus szebeni arthur szebeni arthur buna seara, sunt reclamant intr-un proces civil,paratul si-a numit un martor cu care eu sunt in relatii de dusmanie(de ani de zile in procese penale cand ... (vezi toată discuția)