avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... in dusmanie cu o pers si este acceptat martor in penal ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

in dusmanie cu o pers si este acceptat martor in penal e posibil?///

am depus acte care dovedesc ca sunt in dusmanie cu o pers martor in dosarul penal eu cu aceasta persoana am din anul 2008 procese eu reclamant ea pirit leam depus la jud si cind judecatoarea a intrebato daca suntem in dusmanie ea a zis ca nu ,si o audiaza bineinteles a zis multe minciuni av meu in concluzi a scris tot referitor la procesele mele cu pers. dar vreau sa am siguranta ca se inlatura declaratia ei cum pot face ?ce trebuie sa fac?//
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:45, 17 Ianuarie 2012
Da,apararile nu se pot face in mod eficient fara a se analiza intreg materialul probator aflat la dosarul cauzei sau eventual printr-o analiza cu alte probe care se pot administra in cursul procesului penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza grafoscopica 18elena 18elena Expertiza grafoscopica poate arata daca martorul trecut in contract v-c a fost trecut si a semnat mai tarziu? A fost adaugat ulterior , contractul de v-c s-a ... (vezi toată discuția)
Martor drogat e valabila declaratia lui? gemilia gemilia buna ziua un martor intr-on dosar penal se drogheaza dar pe declaratia lui si al inca o pers sunt invinuit ,e citat in septembrie la tribunal sa dea declaratie ... (vezi toată discuția)
Opunere la martorul propus szebeni arthur szebeni arthur buna seara, sunt reclamant intr-un proces civil,paratul si-a numit un martor cu care eu sunt in relatii de dusmanie(de ani de zile in procese penale cand ... (vezi toată discuția)