avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model contract baby sitter
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model contract baby sitter

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un model de contract pt baby sitter. Sotia doreste sa se reintoarca la munca, iar fata suntem nevoiti sa o lasam in grija unei persoane (baby sitter), neavand alta solutie pana la implinirea a 1an sa o putem da la cresa.
Asadar, ca sa nu ma trezesc cu surprize neplacute vreau sa inchei un contract de "prestari servicii", dar nu gasesc formularea corecta si incadrarea sa juridica. #-o

Va multumesc anticipat.
internetul stie tot...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ingrijire copil nona2 nona2 buna ziua ! ca pensionar doresc sa-mi rotunjesc veniturile ingrijind un copil; m-ar interesa sa gasesc o forma cat de cat legala pentru evitarea a ceea ce ... (vezi toată discuția)
Vanzare garsoniera - acte necesare mari29 mari29 Buna seara. Doresc sa vand o locuinta, dar viitorul proprietar este in divort si nu vrea sa incheiem un contract de vanzare cumparare, ci doreste o procura. ... (vezi toată discuția)
Contract servicii cu tarif orar Senin Senin Cum as putea trece intr-un contract de prestari servicii graphic design pretul pe ora? Incerc sa gasesc pe internet un model cu o formulare coerenta, dar fara ... (vezi toată discuția)