avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare garsoniera - Acte necesare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare garsoniera - Acte necesare

Buna seara. Doresc sa vand o locuinta, dar viitorul proprietar este in divort si nu vrea sa incheiem un contract de vanzare cumparare, ci doreste o procura. Spuneti-mi va rog ce acte trebuie sa inchei pt. a nu avea alte surprize neplacute din partea lui. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:50, 6 Noiembrie 2014
Daca dvs intrati in posesia sumei de bani la care v-ati inteles sa vindeti garsoniera, puteti sa ii faceti o procura. Domnul vrea sa divorteze inainte de a cumpara, pentru ca acest bun sa nu fie comun. Atentie, nu se face procura inainte de primirea banilor. Mergeti la notar, si se gasesc solutii.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Noiembrie 2014
av_silvia_margineanu, utilizator
Eu cred ca puteti evita toate neplacerile asteptand ca domnul sa divorteze. Cat mai poate dura??? Cateva luni. Dar veti sta linistita. Pentru ce sa-i dati procura?Sa va reprezinte??? De ce??
sa si-o vanda singur.
Daca va da banii inainte de a face procura, nu puteti avea neplaceri, poate avea el.
Cel mai bine e sa astepte.

Ultima modificare: Joi, 6 Noiembrie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj Gabrielakim Gabrielakim Bună seara! Am divorţat de soţul meu, iar după 7 luni ne-am împăcat, dar nu ne-am căsătorit legal, trăim ţn concubinaj. În urma acestei ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil pe numele unui minor si drepturile sotiei mirabeladinu mirabeladinu Buna ziua, Situatia: am un copil de 12 ani. De 6 luni m-am recasatorit. Am un imobil pe care vreau sa il vand si sa cumpar un alt imobil pe numele copilului ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat casa împreună cu soțul meu, cu care sunt în divorț în momentul acesta, înainte de căsătorie cu cote 50-50. poate să-și vândă partea lui fără acordul meu? Blue angel Blue angel Am cumpărat casa eu cu soțul meu cu care sunt în divorț în momentul acesta, inainte de căsătorie cu cote 50-50 ,Poate să vândă partea lui de casă ... (vezi toată discuția)