avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am cumpărat casa împreună cu soțul meu, cu care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am cumpărat casa împreună cu soțul meu, cu care sunt în divorț în momentul acesta, înainte de căsătorie cu cote 50-50. Poate să-și vândă partea lui fără acordul meu?

Am cumpărat casa eu cu soțul meu cu care sunt în divorț în momentul acesta,
inainte de căsătorie cu cote 50-50 ,Poate să vândă partea lui de casă fără acordul meu?Precizez că el a părăsit domiciliul conjugal lăsându-mă cu copilul mic de 3 luni în casă.
Ultima modificare: Duminică, 26 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 18:32, 3 Septembrie 2018
Înainte de partajearea imobilului, nu-l poate vinde.
~ Conținut șters la cerere ~
Eu am rămas în casă împreună cu copilul de 5 luni jumate dupa ce el a părăsit domiciliul conjugal și de aceea vroiam să știu dacă poate vinde partea lui de casă fără acordul meu.
Nu. Nu poate. Pentru ca e locuința familiei.
Dar poate veni cu o alta femeie în casă

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament Andreea3mih Andreea3mih Buna ziua! Sotul meu detine un apartament impreuna cu fratele lui, 50% fiecare, luat inainte de casatorie. In cazul in care se decid sa il vanda, eu in ... (vezi toată discuția)
Buna seara! as dori sa va rog sa ma ajutati cu o parere avizata. ... Maria MM. Maria MM. Buna seara! As dori sa va rog sa ma ajutati cu o parere avizata. Acum cateva luni sotia mea a parasit domiciliul conjugal luand-o si pe fiica noastra cu ea. ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa ionela14 ionela14 buna seara ! sunt casatorita cu sotul meu de 28 de ani , casa in care locuim este dobandita de el inainte de casatorie de la bunica lui printr-un act de ... (vezi toată discuția)