avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate fisa medicala - mutare de la un medica la altul
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

fisa medicala - mutare de la un medica la altul

De curand ne-am mutat in alt oras,fisa medicala a copilui unde era inscrisa la medicul de familie am luat-o pt inscrierea la alt medic din oras in care locuiesc acum.Mi s-a cerut copia dupa certificatul de nastere al copilului pt inscrierea la medicul de familie de aici.Eu intre timp m-am razgandit in alegerea medicului de familie,si optiunea mea fiind pt un alt medic.Ma pot muta la alt medic desi acesta m-a inscris,mentionez ca fisa medicala nu am trimis-o la medicul prezent.
Cel mai recent răspuns: dariaalexandra , utilizator 11:55, 16 Ianuarie 2012
Va puteti muta doar daca medicul nu a operat inca modificarea in listele proprii. In cazul in care medicul a operat deja inregistrarea in baza de date, va puteti schimba medicul doar dupa ce vor trece 6 luni.
[ link extern ]
L.C.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare medic familie mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Nu stiu daca am postat unde trebuie. Imi cer scuze. Am si eu nevoie de un ajutor in urmatoarea situatie. Inteleg ca persoanele asigurate au ... (vezi toată discuția)
Medic de familie Niculescu_Adrian Niculescu_Adrian M-am mutat de curand in Bucuresti cu, chirie si am adresa de domiciliu in alt oras. Pentru a-mi schimba medicul de familie am nevoie de viza de flotant? (vezi toată discuția)
Transfer de la medic irinabob irinabob Buna ziua,vreau sa-mi transfer copilul de la un medic la familie la un altul,cum ar trebui sa procedez va rog? multumesc! (vezi toată discuția)