avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Declaratii final de an
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Declaratii final de an

Buna ziua,,

Va rog sa ma ajutati cu o problema legata de actele necesare la sf de an. Anu trecut mi-am facut PFA in sistem real si as dori sa stiu ce trebuie sa depun acum la inceput de an si unde. NU am avut activitate aproape de loc am facturat de aproximativ 1000 de lei tot anul ( acesta fiind si venitul declarat). Dar nu stiu ce documente trebuie intocmite pe langa facturi si chitante si nici nu stiu unde sa le depun.

Va multumesc si va doresc o zi buna !
Cel mai recent răspuns: ionel12 , utilizator 14:57, 17 Ianuarie 2012
La Administratia financiara declaratia 200(eventual si declaratia 220 estimativa).
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si adeverinta de venit morella morella Buna ziua, Sunt PFA din 2009, cu venituri in sistem real. Din luna iulie 2011 nu am mai realizat venituri si estimez ca, in anul 2012, incasarile vor nu vor ... (vezi toată discuția)
Declaratia 220 fionut fionut Buna ziua, Am pfa activitate taxi in sistem real,anul trecut am depus declaratia 220 unde am estimat o valoare,am primit decizia de impunere dar nu am ... (vezi toată discuția)
Declaratii pentru taximetristi Boanca Ana-Maria Boanca Ana-Maria Va rog sa ma ajutati intr-o problema cu privire la ce declaratii si termenele lor de depunere pentru PFA-uri care in anul 2011 au fost obligati toti sa-si ... (vezi toată discuția)