avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum pot concesiona un teren?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum pot concesiona un teren?

buna ziua.am o itrebare:locuiesc la bloc in mediu rural la parter si am deschidere spre suprefata de teren din jurul blocului(mentionez ca blocul are 10 apartamente)care este a tuturor proprietarilor si este administrata de primarie.vreau sa stiu daca si cum asi putea concesiona legal partea mea de suprafata ?cei de la primarie imi spun ca e cam greu de obtinut.va rog ajutatima .va multumesc
Cel mai recent răspuns: valerica85 , utilizator 11:32, 19 Ianuarie 2012
Prin O.U.G 54-2006 privind regimul contractelor de concesiune a bunurilor proprietate publică, se arată că se poate concesiona prin licitaţie sau negociere directă.În acest sens, faceţi o cerere scrisă, la primărie, arătaţi-vă oferta şi faceţi propunerea de concesiune.Însă fiind de folosinţă comună, nu cred că se va putea face o delimitare a unei suprafeţe ., dar încercaţi.
multumesc pentru informatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesionare teren agricol, how to... ionutzitaly ionutzitaly Buna, Care sunt conditiile pentru concesionarea unui teren agricol? cine concesioneaza? primaria? Care e procedura? se poate vorbi de suprafete mari ... (vezi toată discuția)
Teren concesionat in jurul blocului voluntar voluntar Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc format din parter si 1 etaj. Proprietarul apartamentului de la parter a concesionat terenul din jurul blocului si l-a ... (vezi toată discuția)
Teren constructie balcon paliucatalina paliucatalina as dori sa aflu cui ii apartine terenul de sub balcoanele de la etajele superioare ale blocului? Mentionez ca in contractul de vanzare-cumparare nu se ... (vezi toată discuția)