avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Card de sanatate international
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Card de sanatate international

Buna ziua
Ce trebuie facuta daca mi s-a terminat ajutorul de somaj si nu am nici un venit deocamdata si doresc sa obtin un card de sanatate international? Mentionez ca pana acum am cotizat timp de 35 ani , dar acum nu am nici un venit.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 14:29, 16 Ianuarie 2012
Pentru a beneficia de acest card, trebuie sa fiti asigurat al Casei de Asigurari de Sanatate (la momentul depunerii cererii de eliberare a cardului) si sa aveti toate taxele platite la zi.
Detalii suplimentare:
www.avocatnet.ro/content/art...
L.C.
Ultima modificare: Luni, 16 Ianuarie 2012
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contribuþii sociale ºi impozit în cazul traducãtorilor autorizaþi csllngy csllngy Buna ziua Am autorizatia de traducator. Am inteles ca trebuie inregistrata la finante. Impozitul se plateste in regim real. Ce se intampla cu contributiile ... (vezi toată discuția)
Contribuþia la fondul de pensii pentru traducãtorii pfa albalbalb albalbalb Bine v-am gasit! Inteleg din mesajele citite, ca, daca ma inregistrez ca societate individuala sau chiar ca PFA, ar trebui sa platim lunar 222 lei la stat ... (vezi toată discuția)
Verificare plata contributii de catre angajator alexcris2007 alexcris2007 Cum pot afla cotizatiile lunare si data in care apar ele la Anaf eu fiind angajata ? (vezi toată discuția)