avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum se repune un dosar pe rol?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum se repune un dosar pe rol?

Buna ziua. Cum se poate repune un dosar pe rol. Mentionez nu ne-am prezentat la nici o infatisare. Nici noi reclamantii, nici paratul. Va multumesc.
faceti o cerere scrisa prin care solicitati repunerea pe rol a cauzei si achitati 1/2 din taxa de timbru pe care ati achitat_o cand ati depus cererea de chemare in judecata. O depuneti prin Registratura instantei sau prin posta si o sa se stabileasca un termen de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar suspendat conform art. 411 ncpc Adycristina Adycristina Daca la un dosar civil la rubrica Solutia pe scurt scrie Suspendat 411 ncpc ce inseamna si ce trebuie facut si daca se judeca (vezi toată discuția)
Buna ziua am depus contestație la executare silita și azi a ... Camelia C.I. Camelia C.I. Buna ziua Am depus contestație la executare silita și azi a avut loc prima ședință în urma căreia s-a suspendat judecarea cauzei, pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Exceptia de netimbrare corinuta corinuta Saptamana aceasta a fost procesul de contestatie la executare pt poprirea din salar. X a contestat o anumita suma dupa care trebuia sa plateasca taxa de timbru ... (vezi toată discuția)